Nu kickar vi igång monterbokningen för den ledande automationsmässan för svensk tillverkningsindustri med sikte på 2018. Elmia Automation 2016 överträffade branschens förväntningar och nu fortsätter vi att utveckla den kraftfulla marknadsplatsen. 

Se till att du är med 15-18 maj 2018!

På Elmia Automation visas helhetslösningar för effektiv och automatiserad produktion från Nordens ledande komponent- och robotleverantörer tillsammans med systemintegratörer. Det är en renodlad fackmässa som är ett resultat av långsiktigt samarbete med Svenska Automationsgruppen (SAG) och i nära dialog med branschen.

Monterbokningen har precis börjat så tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig att få en bra placering på mässan.

Jag vill gärna ha ett monterförslag till Elmia Automation 2018 >>

Fem mässor under samma tak

Elmia Automation arrangeras i direkt anslutning till fyra parallella industrimässor, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik och plastbranschens Elmia Polymer, som adderas till 2018 och bidrar till ett än bredare utbud av produktionsteknik och material.

Det starka industriklustret för hela den svenska tillverkningsindustrin blir en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Intressant, jag vill läsa mer om de parallella arrangemangen! >>

Läs mer om Elmia Automation